پودینگ برنج با طعم هلو یک غذای ساده در عیل حال مقوی برای کودک است، اما این به این معنی نیست که غذای مقوی نمی تواند ساده و در عین حال خیلی سریع آماده شود. شما میتوانید با آموزش یک برنامه غذایی مناسب برای کودک دلبندتان آنها را مقوی و مغذی نمایید.
ما در این مطلب یک غذای مقوی و در عین حال ساده، جذاب و خوشمزه برای کودکان را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
پودینگ برنج با طعم هلو
?برنج پخته ۱/۲ پیمانه
?شیر کم چرب ۱/۳ پیمانه
?ماست هلو ۱/۳ پیمانه
?عسل ۱/۳ پیمانه
?تخم مرغ ۱ عدد
?دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
?وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
? طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو مرحله به مرحله ?
- ابتدا فر رو با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود.
- تخم مرغ را با شیر و عسل مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بعد از آن برنج رو اضافه کنید و مجدداً خوب هم بزنید، سپس مخلوط را در ظرفی که از قبل چرب شده است، بریزید و داخل فر بگذارید.
در حین پخت در فر را باز کنید و دو دفعه آن را هم بزنید. بعد از ۴۰ دقیقه پودینگ را از فر خارج کنید و منتظر باشید تا سرد شود - بعد از سرد شدن پودینگ به آن ماست و دارچین را اضافه کنید .
- این پودینگ هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشود، نوش جان 🙂
نکات مهم برای تهیه غذای نوزاد
- ? “پودینگ برنج” با طعم هلو برای نوزادانِ ۸ تا ۱۰ ماه به بالا مناسب است، برای کودکان زیر یک سال عسل، وانیل و داچین را حذف کنید و به جای یک عدد تخم مرغ از دوعدد زرده تخم مرغ استفاده کنید.
- ? همچنین برای اینکه متوجه شوید غذا سرد هست یا خیر میتوانید از کاسه غذاخوری حرارتی استفاده کنید که با نوار هشدار احساس داغی را مشخص می کند و یک محافظ نمونه برای مراقبت از کودک است.
- ? اگر کودک شما عادت به خوردن غذا در مدت زمان طولانی دارد و همچنین تمایل به غذای گرم دارد میتوانید از ظرف گرم نگهدارنده غذا استفاده کنید
- ? همچنین گرفتن آروغ نوزاد مهارت دیگری است که شما باید بعد از تهیه غذا تمرین کنید. دکتر شالینی فوربیس میگوید:” گاز هوایی که در سیستم گوارشی گیر افتاده باید تخلیه شود”. گرفتن اروغ بچه راهی است که والدین میتوانند به نوزاد کمک کنند از این گاز خلاص شود. برای مطالعه توصیه های لازم در مورد آروغ نوزاد کلیک فرمایید.
خرید از فروشگاه اینترنتی هشت پا
همین حالا میتوانید کاسه غذاخوری حرارتی و ظرف گرم نگهدارنده غذا رو در سایت هشت پا مشاهده و سفارش خود را ثبت کنید